Termékek Menü

Miért aroma manufaktúra?

Mert nálunk minden munkafolyamat alapvetően kézi erővel zajlik 20 éve, és a gyártási tevékenységben maximálisan részt veszünk. A munkánk szeretete, az alkotás öröme szerves részét képezi napi rutinunknak, és az anyagbeszerzéstől kezdve a termék-előállításon át a késztermékek vevőkhöz való eljuttatásáig minden folyamatra kiterjed. Így minden részét ismerjük tevékenységünknek, és élvezzük a változatosságot, a teljességet, hogy nem csak egy részfeladatot ismételgetünk folyamatosan, hanem végigkísérjük a termékeinket az alapanyagoktól a késztermékekig. Így kerül bele minden termékünkbe az a megmagyarázhatatlan, de mégis érezhető plusz, ami megkülönbözteti őket a többi hasonló terméktől.

Mert a gyártáson kívül termékeinket is mi találjuk ki, és visszük végig a fejlesztési folyamatot az első ötlettől a késztermék megjelenéséig. Ez a legkreatívabb és legérdekesebb része a munkánknak. Ezek a napok, amikor álmainkat elkezdhetjük valósággá formálni, ünnepnapok számunkra a munkánkban. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor sok-sok fáradtságos munka után, elkészül annak gyümölcse, egy szép új termékcsalád.

Mert nálunk nem a profit, hanem a minőség az első. Mi nem csak pénzügyi befektetőként vagyunk jelen vállalkozásunkban, és nem csak a számok alapján hozunk döntéseket, hanem elsősorban értéket szeretnénk teremteni és közvetíteni vásárlóink felé. Csak olyan termékek értékesítésével tartjuk etikusnak a jövedelemszerzést, melyek megfelelnek ennek a kritériumnak. Húsz éves működésünk során ennek a vezérelvnek a mentén működtünk, annak ellenére, hogy ez megnehezítette a sokszor más motivációjú konkurens cégekkel szembeni fellépést.

És mert most már a kommunikációnkat is mi magunk csináljuk. Hosszú idő után rájöttünk arra, hogy minden jó szándék és marketinges tapasztalat ellenére sem tud senki olyan hitelesen és lényegre törően írni rólunk, és termékeinkhez kapcsolódó szakmai tartalmakat létrehozni, mint saját magunk. Kérjük, fogadjátok szeretettel információs anyagainkat, melyekkel termékeinkhez hasonlóan értéket szeretnénk közvetíteni, olyan információkat, amiknek segítségével jobbá, természetesebbé, egészségesebbé tehetjük életünket, környezetünket.