Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Az aroma manufaktúra, azaz a Helen Natural Cosmetics Kft. 100% családi tulajdonban lévő, és 100%-ban családi működtetésű vállalkozás, már második generációs, több mint húsz éves múlttal és tudásbázissal. Minden feladatunkat magunk látjuk el, a terméktervezéstől az értékesítési és marketing tevékenységeken át a gyártásig bezárólag.

Jelenleg az alábbi struktúra szerint dolgozunk:

Szilágyiné Hetényi Lívia ügyvezető

Én felelek a szakmai kérdésekért jelenleg cégünkben. Alapvető munkám a szakmai tartalmak létrehozása, az ilyen jellegű kommunikáció a vevőkkel, de a termékfejlesztésekben is fontos szerepet vállalok, és természetesen a gyártásban is részt veszek.

Szakmai hátterem vegyész, és okleveles biomérnök.

Kérdéseitekkel az aroma@helencosmetics.hu e-mailcímen fordulhattok hozzám.

 

 

Hetényi Viktor megbízott ügyvezető, kereskedelmi vezető.

Én felelek a cégünknél a webshopunk üzemeltetéséért, az értékesítésért, a marketingért, a nagykereskedelmi partnerekkel való kapcsolattartásért. A napi pénzügyek és az adminisztráció is hozzám tartozik. Részt veszek a termékfejlesztésekben is, koordinálom a projekteket, intézem a logisztikát is, ugyanakkor minden héten akad gyártási feladat is, amibe be kell szállnom.

Szakmai hátterem: Okleveles műszaki menedzser

Elérhetőségeim: info@helencosmetics.hu, Tel: (06)20/9815036
 

 

Hetényiné Lénárt Mária

Én vagyok cégünk egyik alapítója, és ötletgazdája. A mai napig aktívan részt veszek a fejlesztési folyamatokban, de ha kell beszállok ügyeket intézni, tárgyalni, és gyártani is.

Szakmai hátterem: Okleveles vállalkozásszervező közgazdász, vegyésztechnikus.

 

 

 

Hetényi Imre

Feleségemmel együtt a kezdetek óta részt veszek cégünk működtetésében. Fő feladatom a gyártás, amiben a mai napig nyugdíjasként is aktívan részt veszek, de természetesen a fejlesztésekben is szerepet vállalok.

Szakmai hátterem: Okleveles vegyészmérnök.