Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

A párologtatás új dimenziói

A párologtatás új dimenziói

Az illóolaj-párologtatás új dimenziói

 Igaz, hogy szeptembert írunk, és még tombol a nyár, a napsütés, a strandidő, de mint mindig, szépen lassan beköszönt az ősz is. Használjuk ki ezeket a napokat, mert ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy elkezdjük szervezetünket felkészíteni a hidegebb időkre, betegségekre. Tudatosan készüljünk már előre aromaterápiás tippekkel, és ne csak akkor jussanak eszünkbe az illóolajok, amikor már itt a baj megbetegedtünk. Most először két új eszköz használatát mutatjuk be részletesebben, amik nyár óta már megtalálhatóak kínálatunkban, és egész évben alkalmasak a használatra, de mégis most ősszel jön el az igazi szezonjuk.

Sokunknak az illóolaj párologtatásról még mindig az aromamécses jut eszünkbe, és a hideg őszi téli napok, miközben már vannak olyan, modern megoldások, melyek hatékonyak, biztonságosak, és nyílt láng használata nélkül alkalmazhatóak. Ezeket szeretnénk most részletesebben bemutatni:

Aroma diffúzor bambuszpálcikákkal: Nagyon dekoratív, bárhol a szobában, vagy akár a szabadban elhelyezhető, egyszerűen használható. Nincs szükség melegítésre, egyszerűen a speciális bambusz pálcikák megduzzadnak, és  segítségükkel az illóolaj a légtérbe kerül. elég egy kis vizet helyeznünk a tartályba, és rácsöppentenünk a kívánt illóolajokat. Ha nem akarjuk használni, dugóval lezárható az üveg, igény szerint az idő múlásával a bambusz pálcikák pedig cserélhetők.

 

 

 

 

 

Ultrahangos Aroma USB párologtató: Ugye te is mindennap leülsz egy órácskára vagy több időre a számítógép elé? Akkor ez egy jó alkalom arra, hogy illóolajat párologtass. Töltsd a tartályba az illóolajat majd dugd be a gép USB csatlakozójába a készüléket, és már diszkréten párologtatja is kedvenc illóolajadat. vagy a számodra elkészített illóolaj keverékeink közül valamelyiket. Ez a kis eszköz nagyon ügyes. Csak te érzed az illóolaj illatát, olyannyira diszkrét és kis adagokat párologtat el. Így az irodában melletted ülő munkatársadat sem zavarod. A párologtatás intenzitását szabadon állíthatod három fokozatban, azultrahangos párologtató precízen és csendben dolgozik. A tartályt bármikor újratöltheted, tisztíthatod.

 

Milyen illóolajat válasszunk?

Ez teljese egyéni igényeinktől ízlésünktől függ, de nézzünk meg pár alapvető illóolajat, melyek hatékonyak lesznek az őszi szezonra:

 Immunerősítő és légfertőtlenítő illóolajok: Citrom, Eukaliptusz, Erdei fenyő, Teafa, Levendula, ezek az illóolajok mindennapjainkban használhatóak főként az óvoda és iskola kezdés idején a fertőzések megelőzésére.

 És végül, de nem utolsósorban figyelmetekbe ajánljuk újra illóolaj-keverékeinket, melyekkel még jobb eredmények érhetőek el mint egy-egy magában használt illóolajjal.

Légfertőtlenítő illóolaj keverék: Citrom, levendula és kakukkfű illóolajok légfertőtlenítő és betegségek esetén gyógyulást segítő illóolajokkal.

Nátha-stop illóolaj keverék: Ha már lebetegedtél akkor az eukaliptusz, szibériai luc és kakukkfű illóolajokra lesz szükséged, légutaid tisztítására és a gyógyulás elősegítésére.

 Készüljünk együtt aromaterápiával az őszre!

Az AromaManufaktura család

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések

Keresés