Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Beszéljünk a nyári problémákról!

Beszéljünk a nyári problémákról! Létezhet nyár problémák nélkül? Nyilván TE is várod már a nyári pihenést. Ilyenkor az ember már nehezebben teljesít a munkahelyén, számolja a napokat a szabadság kezdetéig. de sokszor idegesítő kellemetlenségek képesek elrontani a nyarunkat.

Kit ne zavarnának a szúnyogcsípések. Hát még  a kullancsok! Te is ismered azt az érzést, amikor az ember eltökéli, hogy most nagyon kipiheni magát, aztán fáradtan és összecsípve ébred... Annyira bosszantó tud lenni, és olyan könnyen tönkreteheti azt a rövid időt, ami a nyári pihenésre jut.

Vagy a leégés. Ha nincs időnk felkészíteni bőrünket a kánikulai napsütésre, rögtön elronthatjuk a szabadságunkat első nap, egy alapos leégéssel. A fehér bőrűek, mint én is, jól tudják, hogy sokszor milyen könnyű elkalkulálni a helyes mennyiségű és erősségű naptej használatát. Aztán az ember a szállodaszobában vagy a sátorban töltheti a hátralévő napokat a nyaralásából, a kínzó fájdalomról nem is beszélve.

De nézzük egyszerűen a bőrszárazságot. Ha nem vigyázunk, pillanatok alatt kiszárad a bőrünk, és szinte észre sem vesszük, mégis valami elrontotta a komfortérzetünket. Sokszor érezzük úgy, hogy hiába kenjük magunkat, mégsem segít.

Szerintem mindenki szeretné ezek nélkül a zavaró kellemetlenségek nélkül élvezni a nyári pihenését, nyilván te is.

Létezhetnek ezekre a problémákra hatékony és természetes megoldások? Az önmagunkon való kísérletezésre elpazarolni a nyári pihenés idejét nem célszerű.

A következő blogbejegyzésünkben részletesen kielemezzük, bemutatjuk a különböző megoldási módokat ezekre a problémákra, maradjatok készenlétben!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések

Keresés