Termékek Menü

blog bejegyzések

2020. 10. 20. 11:04:45
A kisgyermekes családok közül sokan előszeretettel használnak illóolajokat gyermekeik egészségének megőrzése érdekében. Viszont nem mindegy, hogy milyen olajokat használunk, mert koránt sem minden illóolaj gyerek kompatibilis. És az sem mindegy, hány éves kortól használunk illóolajat gyermekeink mellett. Most beleástuk magunkat a témába, és megosztjuk veletek a tapasztalatainkat. Sőt. Készítettünk pár gyerek specifikus illóolaj-keveréket is. Íme, a részletek:
2020. 10. 16. 19:28:23
Ha elolvastad az előző blogunkat, lehet hogy nem tudtál mit kezdeni hirtelen a korántsem teljes felsorolással, hogy milyen sok féle illóolajat milyen sok féle módon lehet használni vírusok, baktériumok ellen. Ha úgy érezted, elvesztél az információk sűrűjében, akkor pont neked készítjük immár több éve illóolaj-keverékeket, hogy egyszerűbbé tegyük az életedet, és megkönnyítsük a választást.
2020. 10. 12. 17:14:19

Minden ősszel aktuális számunkra a felső légúti megbetegedések elleni küzdelem.  Az aromaterápia ebben már szokásos segítőnk, legyen az megelőzés, vagy a tünetek kezelése. Az idei év viszont olyan fejleményt hozott ezen a téren, melyre korábban nem is gondoltunk volna. Vajon használhatóak az illóolajok az új korábban ismeretlen betegségek esetében is?

2020. 10. 09. 12:22:08
Az idei ősz más mint a többi. Ugye TE is érzed? Sajnos ez alól nem kivétel senki. Most nem csak a klasszikus őszi betegségekkel kell szembenéznünk, hanem még a koronavírussal is.
2019. 07. 15. 11:19:26

Sok felhasználónak problémát okozhat, a hirtelen megnövekedett választékunk kapcsán, melyik virágvizet válassza, és mire használja. Főleg, hogy egy adott felhasználási célra akár több virágvíz megfelelhet. Ezért csináltunk most egy rövid, kivonatos blogbejegyzést, melyben összeszedtük virágvizeink legfontosabb tulajdonságait, melyek segíthetnek a választásban.

2019. 06. 28. 20:41:14

A levendula hidroszol, azaz más néven virágvíz, a levendula lila virágainak a vízgőz lepárlása során keletkezik. Amikor a virágokból kivonják az illóolajat, ezt a vízgőz segítségével teszik, később a vizet és az illóolajat különválasztják. A hidroszol a lepárlás során visszamaradó víz, aminek van némi illóolaj tartalma. Ugyanakkor ez egy olyan különleges víz, ami a csodás illata mellett, rendelkezik a növény összes tulajdonságával is. A levendula virágvíz egy frissítő és egyben relaxáló hatással rendelkező, meglepően sok sok célra használható spray.

2019. 04. 25. 16:05:40

Bővített választék, nagyobb raktárkészlet, gyorsabb és biztonságosabb házhoz szállítás, bővített ügyfélszolgálat.

2019. 04. 13. 20:31:21

Már a tavasz közepén járunk, de az időjárás még nem ezt a képet mutatja. Ez meglátszhat az egészségi állapotunkon is, gyakoriak még a téli időszak betegségei is. Mit is értsünk akkor a tavaszi aromaterápián?

2018. 07. 18. 10:55:35

Aromaterápia nyáron? Természetesen igen! Most olyan megközelítésben vesszük végig a nyár illóolajait, illóolaj-keverékeit, és zsíros olajait, mely mindenki számára érthető, használható. Hosszú értekezések helyett, egyszerűen összeszedtük nektek a nyár TOP 5 illóolaját, illóolaj-keverékét, és zsíros növényi olaját, és a végére írtunk három hasznos receptötletet. Használjátok őket testi-lelki egészségetek megőrzésére nyaraláskor is! Vágjunk hát bele!

2018. 07. 13. 11:44:58

Aromaterápia nyáron? Természetesen igen! Nem is gondolnátok mennyi hasznos nyári felhasználási formája létezik az illóolajoknak. És persze nem csak az illóolajokat használhatjuk, hiszen a virágvizek is az aromaterápia részét képezik. Sőt a zsíros növényi olajok használatának is most van az egyik legfontosabb időszaka!

Vágjunk hát bele! Ebben a blogbejegyzésünkben az illóolajok virágvizekkel történő használatával fogunk foglalkozni.