Termékek Menü

Illóolaj-keverékek harmadik rész. A virág illatok.

Illóolaj-keverékek harmadik rész. A virág illatok.

Tavaszra válasszunk virágos illatot!

 

Mi jut eszünkbe a tavaszról? A szerelem évszaka, Valentin nap, kinyílnak az első tavaszi virágok, bimbóznak a fák, ébredezik a természet, minden madár társat választ.” Hát ezért gondolom azt, hogy tavasz a virágos illatjegyek hónapja!  És bár még csak februárt írunk, de a tavasz megállíthatatlanul közeledik. Sőt. Mindjárt Valentin nap van!

A virágos illatok édes erős intenzív energiájú illatok. Ide tartozik az ilang-ilang, a muskotályzsálya, kamilla, geránium, jázmin, a levendula és a rózsa. Vegyük őket sorra!

Levendula: messze a legnépszerűbb és leggyakrabban használt illóolaj. Tiszta friss virágos fejillattal és gyógynövényes aljegyekkel rendelkezik. Legfontosabb tulajdonsága az érzelmeket és testfunkciókat kiegyensúlyozó és normalizáló hatása. Nyugtat, csillapít és ellazít.

Római kamilla: meleg virágos füves fejillattal rendelkezik. A levendulát az éles szúró hirtelen ,a római kamillát a tompa állandó fájdalomra használhatjuk. Alapvetően nyugtat, csillapít. Enyhíti az idegfeszültséget, stresszhez kötődő idegességet és álmatlanságot.

Geránium : Könnyű citromos fejillattal, és puha rózsás aljegyekkel  rendelkezik. Leghatásosabb egyensúlyba hozó olaj. A mellékvesekéreg serkentésével szabályozza hormonjainkat így hangulatunkat is. Kiegyensúlyozó, serkentő és frissítő hatású. A geránium biztonság és kényelem érzetet teremt, gyengéden élénkít.

Ilang-ilang: érzéki egzotikus illat, alapvetően csillapító, erotikus, és euforikus hatású.  Édes érzéki illatával oldja a gátlásokat, és  feléleszti a szenvedélyt. Segít a belső nőiesség és szexualitás megtalálásában, magabiztossá tesz.

 

És végül nézzük meg sorozatuk virágillatú keverékét a szenvedély illóolaj-keveréket:

 

Szenvedély illóolaj keverék: Domináns illata az ilang-ilang olaj, ami segít a gátlások feloldásában és feléleszti a szenvedélyt. Másik fő illóolaj komponense a geránium, ami kiegyensúlyozó, élénkítő, és serkentő hatású. Ehhez társul  a bergamott nyugtató, és  stresszoldó hatása,  megfűszerezve a koriander relaxáló, stimuláló, és kreativitást fokozó tulajdonságaival. A Szenvedély illóolaj keverék kiváló választás a szerelem évszakában, de nem csak afrodiziákus hatását emelném ki ,hanem kiváló kiegyensúlyozó, nyugtató, stressz oldó hatása is van. Így szívesen ajánljuk a virágos édeskés illatok kedvelőinek is.

Válaszd most a geránium, vagy ilang-ilang illóolajakat, a szenvedély illóolaj-keverékünket, vagy az érzéki masszázsolajunkat 20% kedvezménnyel február 14-ig, Valentin napig!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések