Termékek Menü

Illóolaj-keverékek második rész. A fás illatok.

Illóolaj-keverékek második rész. A fás illatok.

A fás illatjegyek és illóolaj-keverékeik

Előző bejegyzésünkben átvettük az illóolajok, illóolaj-keverékek általános hatásait. Ha még nem olvastad, itt találod ezt a bogbejegyzést.

Ezen a héten a fás illatokat és a belőlük készült illóolaj-keverékeket vesszük végig.

Az illóolajok besorolása illatjegyek szerint nem egyszerű. Egy illóolajnak legtöbbször más a fejillata, és más aljegyei vannak. Mi most olyan olajokat is ebbe a kategóriába soroltunk, melyek fás aljegyekkel rendelkeznek. Ebbe a körbe tartoznak a következő illóolajok:

Atlasz-cédrus:- Terpentines, fás, kámforos fejillattal és mély édes balzsamos füstös aljegyekkel rendelkezik. Alapvetően nyugtatató és erősítő hatású, elűzi a félelmet, segít erőtartalékaink mozgósításában. Nyugtatóan hat a stresszre és feszültségre, jól alkalmazható meditáció során a magabiztosság fejlesztésére. Általános tonizáló, és kiegyensúlyozó hatása révén felerősíti a finomenergia áramlását.

Fahéj: Tüzes, heves, fűszeres fejillattal és édes, fás, keleties aljegyekkel rendelkezik. Párologtatva elűzi az influenzát és más légúti fertőzéseket. Alapvetően melengető, erősítő és serkentő hatású. Felszabadít és bátorságra ösztökél.

Ciprus: Fűszeres, gyantás fejillattal és édes füstös, balzsamos, fás aljegyekkel rendelkezik. Segít az idegkimerültség és szorongás tüneteinek enyhítésében valamint a határozottság visszanyerésében. is. Tisztító, védelmező, frissítő. Nehéz döntések és nagyobb változások esetén jól alkalmazható meditációhoz.

Borókabogyó:-Tiszta, friss, terpentines fejillattal és füstös, balzsamos, fás aljegyekkel rendelkezik. Általánosan erőteljes tisztító olaj, ezt a tulajdonságát nyirokmasszázs során méregtelenítéshez használják. Lelki és spirituális szinten is tisztít és felszabadít. Tisztító, tonizáló és megújító hatású. Segít a feszültség szellemi kimerültség és szorongás enyhítésében. Régóta alkalmazzák a negatív energiáktól való megszabadulásra, meditációban az elme gyorstisztításában segít.

Erdei fenyő: Friss terpentines, kámforos fejillattal, és száraz, édes, balzsamos, fás aljegyekkel rendelkezik. Kitűnő köptető, kifejezetten ajánlott tüdőpanaszok enyhítésére. Serkenti a tüdőt, a veséket, és az idegrendszert. Tisztító átható aromája segít a fáradtság és kimerültség kezelésben. Alapvetően erősít és revitalizál. Segíti a finomenergia áramlását, megtisztítja az atmoszférát meditáció előtt.

Eukaliptusz: Friss, éles, kámforos fejillattal és átható fás aljegyekkel rendelkezik. Az egyik legnépszerűbb illóolaj, megfázás, influenza vagy más légúti megbetegedések esetén. Tisztítja az elmét, csillapítja a fejfájást és az idegzsábát. Alapvetően stimuláló, frissítő és tisztító.

Szantálfa: Édes, fás, rózsás fejillattal és fűszeres aljegyekkel rendelkezik. Alapvetően erotikus, relaxáló, élénkítő hatású, de nagyon jó segítség idegkimerültség esetén. Emellett erőteljes afrodiziákum, főleg ha szorongás vagy stressz a kiváltó ok. Meditációhoz régóta használják, mert utat nyit a spirituális erőknek.

Nézzük most meg, miként alkalmaztuk ezeket az illóolajokat a belőlük készült keverékeinkben:

Belső béke illóolaj keverék:

Ennek a keveréknek legfontosabb összetevője az atlasz cédrus olaj, mely átható nyugtató aromájával segít megtalálni a belső békénket, fejleszti magabiztosságunkat, segít kizárni életünkből a stresszt. A cédrus mellett más, lelkünkre nyugtatólag ható, békét hozó illóolajokat is tartalmaz a keverék. A bergamott szellemi kiegyensúlyozó, és félelemoldó, a bio kubebabors idegrendszeri nyugtató és kiegyensúlyozó a mirha olaj pedig különleges, lelkileg stabilizáló hatású illóolaj.

Ha szeretnél egy kicsit befelé fordulni, megtalálni önmagadat ebben a rohanó világban, a Belső béke illóolaj keverék számodra a legjobb választás!

 

Nátha-stop illóolaj keverék:

Nátha-stop keverék segít az influenza kezelésében az eukaliptusz légút tisztító, fejfájás csillapító és nyákoldó hatásával, és a szibériai lucfenyő hurutoldó, fertőtlenítő, és légzéskönnyítő hatásával. Fontos összetevője még a keveréknek a kiváló minőségű, és illatú kakukkfű illóolajunk, mely baktérium és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik, és a levendula olaj, mely gyulladáscsökkentő, fertőzés gátló és nyugtató hatásával enyhíti az influenza tüneteit.

A nátha-stop illóolaj keverék egy mindenki számára nélkülözhetetlen társ lehet az őszi, téli időszakban.

Ismerd meg, próbáld ki te is ezeket az új keverékeinket, és váljanak egészségedre! Most mindezt, egy héten át, február 3-ig 15% akciós kedvezménnyel teheted meg!

 

 

Belső béke illóolajkeverék

 

Náthastop illóolajkeverék

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések