Termékek Menü

Aromaterápiával az őszi betegségek ellen 2. rész

Aromaterápiával az őszi betegségek ellen 2. rész

 

"Itt van az ősz itt van újra!…”

Ebben a csalóka időjárásban nagyon könnyű megfázni, így egyre többen tüsszögnek és köhögnek.

Reméljük, ti nagyon vigyáztok magatokra, és illóolajokkal is igyekeztek megelőzni a betegségeket. Az előző blog bejegyzésben tanácsolt illóolajainknak ti is hasznát vettétek? De ha mégis megfáztatok, akkor is van megoldás! Gyorsíthatjátok gyógyulásotokat, a sok pihenés és gyógytea mellett illóolajokkal.

Ismét ajánlunk nektek két betegségűző csomagot, egyet a köhögésre és egy különleges bio csomagot a megelőzésre és légút tisztításra.

Őszi bio náthaűző illóolaj csomagunkat itt találod:

Különleges csomagunk kiváló bio minőségű illóolajokat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek a megfázásos időszakban. Mind a megelőzés, mind a gyógyulás időszakában egyaránt jó szolgálatot tesznek. Ez a csomag tartalmazza azokat a legfontosabb illóolajokat, melyekkel légutak kitisztulnak, tüneteid enyhülnek.

Köhögés csillapító illóolaj csomagunkat itt találod:

Ha pedig már kínoz a köhögés, és semmi nem nyújt enyhülést, próbáld ki a természet adta lehetőséget, az illóolajokat! Csomagunk hat féle kiváló légút tisztító, hurutoldó és köptető hatású illóolajat tartalmaz. Segítségükkel hamarabb megszabadulhatsz betegségedtől.

Készülj fel te is velünk az őszre, ha fontos az egészséged, cselekedj időben!

Csomagban most 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg a betegségűző illóolajokat.

Lívia és az Aroma manufaktura csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések