Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Mi fán terem az aroma-karkötő?

Mi fán terem az aroma-karkötő? Ez a vicces cím jutott eszembe, amikor azon törtem a fejem, hogy milyen címet adjak a termékeket ismertető blogbejegyzésemnek. A karkötőket egy szép faágon fotóztattuk ugyanis. És a válasz is rögtön megképezett bennem, hogy az aromafán terem. De tényleg, végül is mire jó ez a dolog, van valami értelme, tényleges felhasználási módja? Ismerkedjünk meg a termékkel, és mindenki magának meg fogja tudni adni a választ!

Az aroma-karkötő arra a létező problémára ad megoldást, hogy az illóolajat használók körében sokszor előfordul olyan helyzet a mindennapjaik során, amikor szeretnének illóolajat párologtatni testközelben, de nincs ehhez hatékony eszközük. Közvetlenül a bőrünkön viszonylag ritkán, és csak néhány fajta illóolajat szoktunk használni, a különböző párologtató eszközök pedig mindig helyhez kötöttek. Ezt az űrt tölti ki az aroma-karkötő. Mindig velünk van, testközelben tartja, és párologtatja az illóolajokat, és azok mégsem érintkeznek bőrünkkel.

A működése pedig egy rendkívül egyszerű, természetes mechanizmus alapján történik. A testhőnk segítségével párologtatjuk az illóolajokat. A karkötőn található egy kis hasított bőr korong, az illatkorong. Ide kell az illóolajokat cseppenteni. A bőr beszívja az illóolajokat, és csak fokozatosan engedi párologni őket. Ugyanakkor ez a korongocska biztosítja azt, hogy az illóolajok ne érintkezzenek közvetlenül a bőrünkkel. Miután elpárologtattuk az illóolajokat, gyakorlatilag korlátlan alkalommal után tölthetjük karkötőnket. Ilyen egyszerű, és praktikus a működése!

Nézzük át még egyszer, összefoglalva a termékjellemzőket:

  • valódi bőr karkötők
  • kétféle méret: felnőtt és gyerek
  • több szín
  • két termékváltozat: fonott és egyenes
  • párologtató illatkorongja segítségével korlátlanul utántölthető
  • hosszan tartó illathatás

És egy szezonális tipp még a végére: Szúnyog-stop és Kullancs-stop illóolaj-keverékeinkkel most kiváló rovarriasztó eszközként használható!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések

Keresés