Termékek Menü

Miért aromaterápia?

Mert az aromaterápia a növények koncentrált erejének a használata, a természetgyógyászatban egyike a gyengéd gyógyításnak. Manapság már egyre többen fordulnak a természetes anyagok használata felé, úgy a megelőzésben mind a gyógyítás területén is, kihasználva a természetes alapú termékek jótékony hatásait.

Mert az illóolajakat nagyon sokféleképp használhatjuk, például párologtatva, masszázsolajban, vízben oldva borogatásként, inhalálással, ezek mellett olajban vagy épp tejszínben oldva fürdővizünkhöz is adhatjuk, vagy kozmetikai készítményeinket illatosíthatjuk velük.

Mert az illatok egyrészt bőrünkön keresztül felszívódva bejutnak a véráramba, így jutva el a szervezetünk különböző pontjaira, kifejtve jótékony hatásukat. Másrészt párologtatással a légtérbe került illóolajakat belélegezzük, így kifejtik hatásukat testünkre és lelkünkre is.

Mert manapság a háztartásban is egyre többen keresik a természetes megoldásokat, itt is nagy hasznát vehetjük , ha ismerjük az illóolajak hatásait. Például takarításnál felmosásnál, lemosásnál, mosogatásnál, illatosításnál, mosásnál sok illóolaj a segítőnk lehet.

Mert a természetes úton nyert illóolajak nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges anyagot, ezért szervezetünkkel is jobban tudnak együttműködni.