Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Tél végi Aroma ABC

Tél végi Aroma ABC Most, a tél végén, a fűtési szezonban gyakran túl száraz a levegő, és ez nem tesz jót sem légzőszerveinknek, sem bőrünknek. Ráadásul ilyenkor jóval nagyobb a betegségeket okozó baktériumok és vírusok koncentrációja a levegőben. 

Az aromaterápia szempontjából ez az időszak kiváló lehetőséget jelent, hiszen a felső légúti betegségek kezelése az egyik legjobban alkalmazható aromaterápiás felhasználási mód.

A párásítás a fűtési szezonban fontos egészségünk szempontjából, mert a száraz meleg kiszárítja a nyálkahártyát, így annak védelmi funkciója csökken, ezért könnyebben kapjuk el a fertőzéseket. Ezt mindenki megtapasztalhatja  ebben a hideg téli, és ahűvös koratavaszi napokon is. 

Ezeknek a panaszoknak a kezelésére, megelőzésére most már komoly arzenál áll rendeékezésre illóolajokból és illóolaj-keverékekből. Készítettünk egy összeállítást azokból a termékekből, melyek a legjobban alkalmazhatóak ebben az időszakban:

Immunerő illóolaj-keverék az immunrendszer erősítésére madagaszkári kámforfa és vörös méhbalzsam olajokkal. Alkalmas lehet inhalációra is, ha valaki nem bírja a nagyon borsmentás-eukaliptuszos illatokat.

Nátha-stop illóolaj-keverék. sokrétű összetétellel a hatékonyság érdekében. Ősztől tavaszig nélkülözhetetlen. A borsmentán és az eukaliptuszon kívül tartalmaz antibiotikus hatású kakukkfü, és gyulladsáscsökkentő hatású levendula illóolajat is.

Hurut-stop illóolaj-keverék. Hatékonysága a fenyőfélék hurutoldó hatásában rejlik,de használható légúttiisztóként is,

Immunmanó illóolaj-keverék. Az immunerő keverékünk gyerekváltozata. 2 éves kor felett alkalmazható.A pálmarózsa, grape-fruit és a petit grain olajokkal kimondottan kellemes illatú, ugyanakkor hatásos illóolaj-keveréket készítettünk.

Hapci illóolaj-keverék. A kanadai balzsamfenyőtől, és a fodormentától nagyon kellemesen és gyerekbarát módon mentolos illatú keverékünk gyengéden tisztítja az orrocskákat.

Kuc-kuc illóolaj-keverék. A tömjén, pálmarózsa, és grape fruit olajok segítenek a hurutoldásban a legisebbeknek is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések

Keresés