Termékek Menü

Új 50 ml Mega Pack illóolajok

Új 50 ml Mega Pack illóolajok

Nagyban űzöd az aromaterápiát? Sok illóolajat haszálsz? Takarítás, párologtatás, zsíroldás, fertőtlenítés, vagy szappan,- házi kozmetikum készítés? A Mega Pack 50 ml illóolaj sorozatunk a te választásod! Nagy kiszerelés verhetetlen áron kiváló minőségben! Elkészítettük a leggyakrabban használt illóolajokból az 50 ml-es Mega Pack kiszerelésünket, hogy mostantól gazdaságosabban használhasd őket.

 

A következő olajokat találhatod Mega Pack sorozatunkban:

Mega Pack Édes narancs illóolaj 50 ml, melyet házi kozmetikumok, szappanok készítéséhez használhatsz, emellett a takarításnál és mosogatásnál is hasznát veheted kiváló zsíroldó hatásának és kellemes illatának.

Mega Pack Grape-fruit illóolaj 50 ml, amely nagyon hasznos antiszeptikus hatású olaj. Használhatod a háztartásban fertőtlenítésre és mosáshoz akár más illóolajokkal keverve is.

Mega Pack Teafa illóolaj 50 ml, a legjobb gomba, vírus és baktériumölő illóolaj. Minden háztartás kötelező természetes tisztítószer összetevője. Emellett használhatod például pattanásos bőrre készült kozmetikumaidba, és szappanokhoz is.

Mega Pack Levendula illóolaj 50 ml, ami a legszéleskörűbben használt illóolaj. Gomba és baktériumölő hatással is rendelkezik kellemes illata mellett. Használhatod háztartásodban például molyok ellen is, vagy szappanok és házi kozmetikumok illatosítására, mosáshoz és takarításhoz.

Mega Pack Citom illóolaj 50 ml,  ami kiváló zsíroldó hatással rendelkezik, használd ki mosogatásnál fertőtlenítő és zsíroldó hatását!

Kiknek ajánljuk a nagy kiszerelésű illóolajainkat?

  • Ha gazdaságosan akarsz jó minőséget vásárolni.
  • Ha a 15 ml üvegcse kevés.
  • Ha nagy a család.
  • Ha szoktál kozmetikumokat készíteni
  • Ha takarításhoz, mosáshoz, fertőtlenítéshez illóolajat használsz.
  • Ha sokat párologtatsz.
  • Ha mindenre a természetes megoldást keresed.

Tehát neked! Válogass most kedvedre közűlük!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések