Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Új rovarriasztó illóolajkeverékek

Új rovarriasztó illóolajkeverékek

Most csípnek igazán ! Szerezd be új keverékeinket!

Téged is csíptek már? Akkor biztos nem próbáltad ki az illóolajokat... pedig tényleg segítenek elüldözni a vérszívókat. Lehet, hogy túl bonyolultnak érezted a korábbi blogbejegyzéseinkben javasolt keverékeink elkészítését? Ez többé nem lehet akadály!

Itt vannak a kész keverékeink!

Ha bármilyen nyári programot, horgászatot, kirándulást vagy nyaralást tervezel akkor most érdemes beszerezned új illóolaj-keverékeinket!

Az esős nyár kedvezett a szúnyog helyzetnek, ezt mindenki a saját bőrén érzi a szó szoros értelmében. Az új szúnyog-stop illóolaj-keverékünkkel minden kültéri aktívitást végző embernek megoldást kínálunk beleértve a kisgyermekes anyákat  Ez a termék a gyermekünk közelében és annak ruháján is alkalmazható (természetesen hígítva), hiszen nem tartalmaz olyan illóolajat (mint pl eukaliptusz) ami kisgyermekek esetén kerülendő.

Szúnyog-stop illóolaj keverék

Citronella, citromfű, levendula, citromos eukaliptusz, geránium és pacsuli illóolajokkal készítettük el ezt a keveréket ami biztos nem lesz a szúnyogok kedvence. A már sokak által ismert és rendkívül hatásos citronella olajat alapul véve kiegészítettük a hasonló illatú és összetételű indiai citromfű olajjal, mely szintén dobogós helyezett a rovarok elleni harcban. És bár az eukaliptusz illóolaj is elűzi a szúnyogokat, de a legalább olyan hatásos, viszont ugyanakkor gyerekbarát citromos eukaliptusz olajat használtuk még fő összetevőként ehhez a keverékünkhöz. Mivel a szúnyogok nem szeretik a virágok illatát sem, ezért virágok illóolajait is használtunk.  A levendula, geránium és a pacsuli olajok is fontos összetevői lettek a szúnyog-stop illóolaj keverékünknek. 

Végeredményül egy több fajta szúnyogűző illóolajból álló, ezért rendkívül hatásos, ugyanakkor illatában harmonizáló keveréket kaptunk, melyet minden kisgyermekes család, utazó,horgász, és kiránduló táskának tartalmaznia kell!

Tipp: Hígíts fel a Szúnyog-stop keverékből 10-15 cseppet 100 ml vízbe és tedd egy spriccelős flakonba, használat előtt rázd fel, és már használhatod is a ruhádon.

A kullancsokat is szeretnéd távol tartani? Kirándulni, vagy táborozni indulsz? Mindenképp vidd magaddal a kullancs-stop keveréket!

A kullancsok távoltartásában a geránium olaj lett az utóbbi idők slágerolaja. De itt is érvényes az az irányelv, hogy egy több illóolajból álló keverék mindig hatásosabb mint egy illóolaj magában. Ezért készítettük neked el a kullancs-stop illóolaj keveréket.

Ennek a keveréknek az alapját a citrom és geránium illóolajok képezik. Ehhez adtunk még indiai citromfű, levendula, és pacsuli illóolajokat, hogy minél sokoldalúbb, és hatékonyabb keveréket kapjunk.

Próbáld ki te is az illatában harmónikus, a kullancsok távoltartásában hatékony keverékünket! Áprilistól októberig nélkülözhetetlen kelléke minden szabadtéri tevékenységnek!

Tipp: Hígíts fel a Kullancs-stop keverékből 10-15 cseppet 100 ml vízbe és tedd egy spriccelős flakonba, használat előtt rázd fel, és már használhatod is a ruhádon.

Az élelmiszereink és ruháink ellenségei a molyok. Mostantól ellenük is van hatékony fegyver a kezünkben az aromaterápia kelléktárából. A moly-stop illóolaj keverékünkkel távol tarthatod a garázdálkodókat. A levendula mint klasszikus molyűző illóolaj mellet cédrus és szegfűszeg illóolajok segítségével vehetjük fel a harcot a molyokkal.

A moly-stop illóolaj-keverékünk alapja a klasszikus levendula olaj, mely régóta ismert és használt természetes szer a molylekék távoltartásában. Ehhez adtunk hozzá atlasz cédrus, és szegfűszeg illóolajokat a lehető legjobb hatásfok elérése érdekében. Az eredmény ez a hatékony, de kellemes illatú keverék lett, melyre minden háztartásnak szüksége lehet az egész év folyamán, de különösen a meleg hónapokban.

Tipp: Tegyél egy kis vászonzsákba szárított levendulát (gyógyszertárban is kapható teafű is megfelelő) vagy bármilyen anyag darab, papír, fagyöngy, parafadugó vagy illatkő is megfelel a célnak. Csepegtess rá a moly-stop keverékből 10 cseppet a biztos hatás érdekében, így függeszd ki egy olyan helyre ahol nem ér hozzá az élelmiszerekhez, vagy a ruhásszekrényedbe.

Szúnyog és kullancsoktól mentes nyarat kíván az Aroma manufaktúra család

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések

Keresés