Termékek Menü

Védekezhetünk-e illóolajokkal a vírus ellen?

Védekezhetünk-e illóolajokkal a vírus ellen? Az idei ősz más mint a többi. Ugye TE is érzed? Sajnos ez alól nem kivétel senki. Most nem csak a klasszikus őszi betegségekkel kell szembenéznünk, hanem még a koronavírussal is.

Mindenki bizonytalankodva várja a megoldást a gyógyszeripartól, nem tudja, tényleg hatékony megoldást fognak-e kínálni, és közben aggódik, hogy elkapja-e addig a betegséget. A helyzet súlyossága és különlegessége miatt vajmi kevés szó esik a védekezés esetleges alternatív, természetes lehetőségeiről.

Még mi magunk is csak nemrégiben kezdtük el a munkát ezzel kapcsolatban, miután oldódott bennünk a tehetetlenség érzése. ahogy beleástuk magunkat, úgy láttuk van értelme. És nyilván nem indítottuk volna el ezt a hírlevél-sorozatot, ha nem láttunk volna lehetőséget az illóolajokban ezen a téren is. Ja igen, hiszen még nem is mondtam. Egy komoly e-mail, blog sorozattal készülünk. Kérlek, ne vedd tolakodásnak, de most elég sok és nagyon fontos információt igyekeztünk összegyűjteni, ami   csak több hírlevélben és blogban blogban fér el.

És talán most már nincs ahhoz sem túl korán, hogy  eláruljam, új, specifikus termékekkel is készültünk, készülünk. A dolog olyannyira friss, hogy miközben olvasod a hírleveleket, mi még megfeszített munkát végzünk, hogy a végére minden kész legyen. De reméljük, érdemes lesz, és olyan tanácsokkal, termékekkel fogunk tudni neked is segíteni, mely most a szokásosnál is sokkal fontosabb lehet.

Szóval figyeld folyamatosan a postaládádat, egy-két-három naponta küldjük a friss információkat, ahogy készen vagyunk velük. Hétfőn már több részlettel fogunk jelentkezni.

Addig is fogadj el tőlünk egy apróságot ajándékba: A mai naptól a hírlevél sorozat végéig beérkező összes megrendelésünkhöz adunk egy 5 ml citrom illóolajat ajándékba, mely nagyon hasznos légfertőtlenítő. Ezzel az aprósággal szeretnénk hozzájárulni az egészségedhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog bejegyzések